blockDiakrits nya försäljningschef Sverige heter Marcus Surtén. Marcus Surtén har en gedigen erfarenhet från flera stora företag såsom Bonnier och Schibsted. Diakrit ser nu fram emot att se honom driva den snabba tillväxt som bolaget för närvarande upplever och har planerat för de kommande åren.

Marcus Surténs senaste position var som Affärsområdeschef på Blocket där han varit med och startat och framgångsrikt drivit Bostadsvertikalen sedan 2011. I linje med Diakrit mission berättar Marcus att hans personliga ambition har alltid varit att omvandla fastighetsbranschen från ”offline” till ”online”.

– Jag tror verkligen på den digitala förändring som ny teknologi medför och som ständigt skapar nya affärsmöjligheter i flera olika industrier idag. Därför ser jag väldigt mycket fram emot att bli en del av teamet som ända sedan 2001 har legat i framkant när det kommer till just detta, säger han.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.