carina dybergCarina Dyberg blir ny reklamansvarig på Fastighetsbyrån. Hon kommer närmast från Max Hamburgerrestauranger där hon varit ansvarig för marknadskommunikationen. Carina Dyberg börjar som reklamansvarig på Fastighetsbyrån i maj. Ulrika Lorentzi, som tidigare haft rollen som reklamansvarig, är nu Fastighetsbyråns marknadschef. Hon ser rekryteringen av Carina som en del i Fastighetsbyråns satsning på kundfokus och fortsatta strävan att ge branschens bästa kundupplevelse.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.