bodagMässan Hem, villa & bostadsrätt arrangeras både i Stockholm och i Göteborg. Förra året startade Bostadsrättens dag i Stockholm, något som genomfördes på mässan tillsammans med föreningen Bostadsrätterna och blev väldigt uppskattat. Den kommer att fortsätta i Stockholm och även genomföras i Göteborg dock i ett mindre format.

– Bostadsrättens dag testades i Stockholm förra året. Konceptet var så bra att vi vill ta med det till Göteborg och erbjuda detta för besökarna även där, säger Ulrika Blomqvist vd för Bostadsrätterna.

Hem, villa & bostadsrätt är 6-9 oktober på Stockholmsmässan samt 27-30 oktober på Svenska Mässan.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.