appWebbtjänsten och appen Mäklarinfo.se hjälper bostadsägare med att få en bättre överblick över vad deras bostad är värd och vilka mäklare som är bäst lämpade att sälja bostäder i deras område. I ett pressmeddelande skriver man att hitta rätt mäklare när man ska sälja sin bostad kan vara avgörande för en bra och smärtfri affär. Mäklarinfo.se samarbetar med HittaMäklare och hjälper de som ska sälja sin bostad att hitta rätt mäklare för just sin bostad. Det finns både pengar att spara och pengar att tjäna, och det är en tjänst som inte kostar säljaren något. Man matchar säljaren med upp till fem mäklare som passar bäst för just deras försäljning, sen är det upp till säljaren, helt utan förpliktelser eller kostnader, att välja den mäklare som hen vill göra affär med. En tjänst som är bra således för både säljare och mäklare.

Man erbjuder även detaljerad statistik och möjlighet att se senast sålda bostäder i ens närhet så man enkelt kan göra sig en bild av vad ens bostad är värd och ungefär vad som är ett rimligt pris för den när den går ut på marknaden.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.