SkobjektKraven på mäklarna att erbjuda ett allt bredare utbud av visualiseringslösningar ökar i takt med den ökande användningen av smarta telefoner och surfplattor. För att svara upp mot de krav som finns på marknaden har därför Objekt360 och Husfoto ingått ett nära partnerskap. För mäklarna och fastighetsbolagen innebär detta möjligheten att via en enda beställning få tillgång till allt från bilder, planskisser och filmer till 3D visualiseringar och flygfoton. Med fler än 100 fotografer och full support finns tjänsterna dessutom tillgängliga över hela Sverige.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.