premiumRiksmäklaren kickstartar vårens försäljningsperiod med att lansera sitt nya marknadsföringspaket Premium Digital. Det är ett paket som innebär en mycket stor digital exponering av kundernas bostäder.

– Vi är mycket glada av över att kunna erbjuda våra kunder en stor exponering i Schibsteds kanaler, med ett nytänk i hur bostäderna syns för våra kunder. Den här exponeringen särskiljer sig också från konkurrenternas visning av sina objekt, vilket såklart innebär en stor konkurrensfördel för oss berättar Riksmäklarens vd Ulrika Lööf.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.