arga”Ju mer uppmärksamhet en bostad får desto fler spekulanter kommer på visningen”, menar Notar. Anders Öfvergård, även känd som Arga Snickaren, kommer under våren att hjälpa mäklarkedjan Notar att visa tre objekt som filmas och läggs ut på Notars hemsida. Under parollen ”ärlighet vara längst” kommer Arga Snickarn att vara brutalt ärlig samt komma med tips om hur man renoverar de aktuella bostäderna.

– Vi vill visa att ärlighet vara längst och vara helt öppna med vilka renoveringsbehov de bostäder vi visar har. Så länge alla spekulanter får full information om vilka åtgärder man behöva ta till när man köper en viss bostad så kommer säljarna få väldigt bra betalt för sina bostäder, säger Notars vd Pasha Sabouri.

Notar har tidigare låtit kändisar som Petter, Alex Schulman och Måns Zelmerlöw skriva bostadsannonserna och nu tar man steget längre och lägger upp filmer där olika kända människor pratar om bostäderna.  

– Vi har redan ett rekordstort intresse på det första huset som vi lagt upp där Arga Snickarn hjälper oss och väldigt många som anmält intresse för att komma på visningen, vilket är fantastiskt kul, säger Pasha Sabouri.

Länk till första visningen med Arga Snickarn:

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.