Close-up image of human hands holding smartphone

Notar har använt flera av de affärssystem som finns på den svenska marknaden och meddelar att man byter affärssystem till mäklarsystemet Vitec Express. 

– Programbolaget Vitec uppfyller kraven som Notar ställer på en långsiktig systemleverantör, säger Pasha Sabouri, vd vid Notar Sverige AB.

Vitec Express är utvecklat av programvarubolaget Vitec och är ett molnbaserat mäklarsystem som förenklar den moderna fastighetsmäklarens vardag. Det finns stöd för alla moderna enheter som exempelvis läsplattor, mobiltelefoner och datorer vilket gör att mäklaren kan arbeta helt mobilt.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.