ettaLänsförsäkringar Fastighetsförmedling fick ta emot utmärkelsen Sveriges Bästa Företag inom fastighetsförmedling igår på Nalen i Stockholm. Utmärkelsen Sveriges Bästa Företag arrangeras av Schibsted och bygger på resultatet från en undersökning där över 10 000 svenskar betygsatt olika företag. Huvudbolaget Länsförsäkringar utsågs till Sveriges bästa försäkringsbolag.

– Vi är otroligt glada och stolta över att bli utnämnda till Sveriges bästa fastighetsmäklare. Det är ett kvitto på att det vi gör är rätt, säger Mats Ericsson som är vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Det som utmärkte företaget i undersökningen och som också gjorde företaget till vinnare var bland annat kriterier som pålitliga och trygga.

– Det stämmer väl överens med våra värderingar och vår strävan att alltid sätta våra kunder i fokus. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i kontakten med oss. För många är bostadsaffären den största affär man gör i livet och då behöver man känna sig trygg från start till mål, säger Mats Ericsson.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 vuxit snabbast av alla mäklare i Sverige och tagit en stark position som den tredje största aktören på marknaden.

– I år firar vi tio år som fastighetsmäklare och att samtidigt bli framröstad som Sveriges bästa fastighetsmäklare sätter ytterligare guldkant på vårt jubileumsår. Samtidigt sporrar utmärkelsen oss till att fortsätta utveckla företaget och skapa ännu mer fördelar för våra kunder. Vi är inte nöjda ännu, vi ska bli ännu bättre, säger Mats Ericsson.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.