fastHusmanHagberg satsar nu på att erbjuda sina kunder möjligheten att visa fördelarna i områden runt sina försäljningsobjekt med hjälp av drönarvyer från teknikföretaget FastOut. HusmanHagberg profilerar sig med sin lokala kännedom och många av medarbetarna bor i de områden de verkar, vilket gör en specialtjänst för lokala och professionella 360 graders drönarvyer mycket passande. 

FastOut har skrivit ett centralt ramavtal med HusmanHagberg och tjänsten integreras mot mäklarkedjans webb och mäklarsystem. Avtalet innebär att samtliga omkring 80 mäklarkontor får tillgång till tjänsten och enkelt kan inkludera en 360 graders drönarvy på sina försäljningsobjekt för att öka informationen och göra objekten attraktivare.

– Läget är och förblir enormt viktigt när man köper en ny bostad. Med FastOuts 360° drönarvyer kan våra mäklare få möjlighet att visa upp en närmast optimal utsikt på ett helt nytt sätt. Säljarna får samtidigt ett verktyg att tillsammans med våra mäklare lyfta fram vad som är viktigt i området som till exempel närhet till förskola, närmaste butik eller en busshållplats, säger Åsa Davidsson, vvd Marknad & Affärsutveckling på HusmanHagberg.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.