Paulina Sjölin

Paulina Sjölin, som i fredags slog upp portarna för Svensk Fastighetsförmedlings butik i Köping.

Hur många kom på invigningen?
– Det kom närmare 200 personer under veckan, vi hade inbjudna gäster tisdag och onsdag och öppet hus fredag och söndag

Vad har du fått för reaktioner?
– Bara positivt, att vi äntligen finns på den lokala orten, folk uppskattar närheten och tillgängligheten. De gillar våra nya fräscha lokaler

Vad blir roligast med att driva eget?
– Jag är fortfarande anställd och är ansvarig för Köpingsbutiken, där det i dagsläget är jag som ensam mäklare och en administratör. Vi söker efter en mäklare till som vill vara med i vår satsning. Pappa Roland Sjölin har fortfarande huvudansvar, franchisetagare för alla tre butiker.

Klicka här för att läsa mer om Svensk Fastighetsförmedlings senaste bobutik i Köping

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.