niclasNu blir Eklund Stockholm New York (ESNY) Tv-serie. I Kanal 5:s nya serie ”Toppmäklarna”, som har premiär i vår får tittarna följa Niklas Berntzon, vd för ESNY, och firmans mäklare i deras vardag. Förra året sålde han till exempel en lägenhet i Stockholm för 104,5 miljoner kronor.

– Vi möter många roliga kunder och vi får se en typ av extrema objekt som många kanske skulle vilja se, men i normala fall inte har tillgång till. Den här typen av lägenheter kommer aldrig ut på Hemnet, säger Niklas Berntzon till Aftonbladet.

Serien kommer att ta med tittarna bakom kulisserna vid försäljningen av några av landets flottaste objekt. Till Aftonbladet säger Niklas Berntzon att mäklarnas vardag inte alls är så glamorös som en av alla fördomar om mäklaryrket gör gällande.

– Även om vi träffar många roliga och förmögna kunder samt får se helt fantastiska våningar så är det långt ifrån alla kunder som är enkla att ha att göra med. Det ligger mycket slit bakom, och jag hoppas verkligen att det kommer fram i serien, säger Niklas Berntzon vidare till Aftonbladet.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.