poddenBooliBostadspodden tar en kort paus och räknar med att vara tillbaka senare i vår med tio nya avsnitt. Kalle Nilvér, vd på bostadssajten Booli.se och Josephine Linghammar, marknadsansvarig på samma sajt startade under hösten 2015 Bostadspodden för att dela med sig av sina erfarenheter och diskutera bostadsmarknaden.

booliI sista avsnittet för säsongen medverkar Martin Palacios i Bostadspodden som handlar om budgivning och budgivningsstrategier. Martin Palacios (@palace) hjälper till vardags företag med just strategiarbete.

claudiaClaudia Wörmann , boendeekonom på SBAB pratar i avsnittet innan bland annat om frågor som berör hårda värden som räntor och amorteringar, men också om vad vi blir harmoniska och lyckliga av och hur vi tänker kring bostadsköp.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.