vinnareI MäklarVärldens förra tävling kunde man tävla om en kvart på tu man hand med stjärnmäklaren Fredrik Eklund den 19 februari på Stockholm Waterfront. Strid & Co samlar branschen till ett hyllningsevent med fokus på sälj – och Fredrik Eklund är en av de medverkande som ska tala där. Anders Rosin, som är mäklarstudent och trainee på Sotheby´s int. Realty Göteborg, blev först med att skicka in rätt svar. Grattis säger vi till honom. OBS! I priset ingår också inträdet till eventet!

Rätta svar: Björn Strid grundade Strid & Co 2009 (1), namnet Tribue står för en hyllning till säljare och säljyrket (X) och Tributes samarbetspartner TriffiQ arbetar med profilreklam och yrkeskläder (2).

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.