bokVar med och tävla om Mäklarsamfundets bok ”Fastighetsmäklaren och juridiken”. Mejla dina svar till jenny@maklarvarlden.se under rubriken ”Tävling” senast den 29 februari. Glöm inte dina kontaktuppgifter.

Först rätt inkomna svar vinner. Lycka till!

Fråga 1: När trädde den nya fastighetsmäklarlagen i kraft?

1 Den 1 juli 2011

X Den 1 januari 2016

2 Den 1 april 2010

Fråga 2: Vad står förkortningen FMI för?

1 Fastighetsmäklaringenjörna

X Fastighetsmäklarinspektionen

2 Fastighetsmäklarinformationen

Fråga 3: Var ägde Mäklarmässan 2015 rum?

1 Quality Hotel Friends i Solna

X Kistamässan i Stockholm

2 Gothia Towers i Göteborg

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.