webb– Sveriges bästa mäklarwebb blir nu ännu bättre. Bostadsannonsen är a och o i en försäljning. Med vår nya webb får köparna en ännu bättre upplevelse och säljarna en unik möjlighet att visa upp sin bostad i full HD-kvalitet, säger Erik Wikander, vd Mäklarhuset.

Mäklarhuset lanserar en helt ny webb i full HD-kvalitet. Den höga bildkvaliteten bidrar tillsammans med ny design och funktionalitet till att höja upplevelsen av Mäklarhusets bostadsannonser på samtliga digitala plattformar.

Mäklarhusets tidigare webb utsågs i fjol till Sveriges bästa mäklarwebb i Webb Service Awards. Den nya webben, som lanseras idag, är optimerad för webb, mobil och surfplatta, samt bygger på en ny design som gör bostadsannonserna mer lättnavigerade och informativa.

– Den nya webben tillsammans med våra andra satsningar innebär att vi kan erbjuda våra kunder ett digitalt försprång, både vad gäller marknadsföring och hur deras bostadsannonser upplevs online, säger Erik Wikander.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.