eopElisabeth Fogelström lämnar sin tjänst som HR-chef på Svensk Fastighetsförmedling efter elva år för att gå vidare till Svenska Mäklarhuset som HR- och rekryteringschef. ElisabethFogelström tillträder tjänsten den 26 april. Per-Anders Henrell lämnar i mitten av februari sin tjänst som marknadsansvarig på Mäklarsamfundet och tillträder sin nya tjänst som försäljningschef på Svenska Mäklarhuset den 1 mars.

elisabeth– Efter drygt elva spännande och utvecklande år inom Svensk Fastighetsförmedling var det dags för ny utmaning och valet föll på Svenska Mäklarhuset. Attraktionskraften finns i att få vara med och skapa och utveckla. Precis som jag själv brukar förespråka valde jag också chef med omsorg. Svenska Mäklarhuset är den organisation där jag vill fortsätta min karriär. Hos Svenska Mäklarhuset har jag hittat vilja, förnuft, ambition, respekt, familjär stämning, fokus på tillväxt samt massor med  omtanke och det är viktiga parametrar för mig för att trivas och för att kunna göra skillnad. Jag kommer sakna mina underbara kollegor på Svens Fastighetsförmedling men det var dags för ny luft under vingarna, säger Elisabeth Fogelström.

perandersPer-Anders Henrell är uppväxt i en mäklarfamilj och har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2002.Per-Anders Henrell har jobbat som fastighetsmäklare både i Norrlands inland och i Stockholm.

– Jag har följt Svenska Mäklarhuset under flera år och gillar verkligen arbetssättet och synen på fastighetsmäklartjänsten. Det känns otroligt inspirerande och spännande att komma in i en välbyggd organisation med ambitiösa och hungriga ägare samt franchisetagare. Min stora passion i livet är sälj och speciellt konstformen fastighetsmäkleri. Jag kände direkt att det var en passion som jag delade både med ägare och franchisetagare i Svenska Mäklarhuset-familjen, så när frågan kom var det aldrig någon tvekan att tacka ja, säger Per-Anders Henrell. 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.