nopparSätt ny färg på luckor och knoppar, byt bänkskivor eller en skaffa ny kökskran – små förändringar skapar en ny känsla. Att renovera ett kök är ett stort ingrepp som kan kosta i stort sett hur mycket som helst. Vill man skapa förändring men inte göra om hela köket finns det många små saker man kan göra för att få till en ny känsla. Läs tipsen från Svensk fastighetsförmedlings inredningsexpert Johanna Eklöf i bloggen:http://blogg.svenskfast.se/boende/enkla-forandringar-i-koket-som-gor-stor-skillnad/

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.