idrottsgalaIdag, torsdag, arrangeras den första upplagan av Umeå Idrottsgala. Under kvällen hyllas eldsjälar, ledare, idrottare och föreningar som har gjort fina insatser och prestationer under idrottsåret 2015 i Umeå.

– MOHV är väldigt glada över att vara en del av satsningen kring Idrottsgalan i Umeå. För oss känns det självklart att stötta Idrottsstaden Umeå, säger Charlotte Forsberg fastighetsmäklare hos MOHV i Umeå.

MOHV har dessutom ordnat 1 500 goodiebags som kommer att delas ut under kvällen för att uppmärksamma de duktiga idrottarna lite extra.

– Under kvällen kommer priser att delas ut och MOHV har äran att dela ut priset till årets manliga idrottare. Detta är vi väldigt stolta över och vi ser med spänning fram emot vem som får det ärofyllda priset, säger Charlotte Forsberg.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.