svenskSvensk Fastighetsförmedlings ”senaste” bobutik ligger i Köping. Butiken slår upp portarna på fredag, och den här gången är det Paulina Sjölins tur att axla rollen som butikschef något som hon är väl rustad för.

Paulina Sjölin har växt upp med fastighetsmäkleri, familjen Sjölin har under många år drivit mäklarkontor både i Arboga och Kungsör med många nöjda kunder. Under åren som gått har de fått förtroendet att förmedla ett stort antal bostäder i regionen, något som de gjort med bravur. I januari fick de ta emot medaljer för att vara en av kedjans mest framgångsrika bobutiker i landet vilket visar på att de är duktiga på det de gör.

Roland Sjölin började arbeta som mäklare för 30 år sedan och har arbetat upp företaget till vad det är idag. Men för nysatsningen i Köping lämnas ansvaret för den butiken till dottern Paulina.

– Det är förstås extra roligt att Paulina öppnar sin egen butik nu när efterfrågan på bostäder är stor, vi har många kunder som letar bostad i Köping, säger Roland Sjölin.

– Jag är otroligt stolt över Paulina, att hon förmedlade över 100 bostäder 2015 visar att hon skaffat sig den erfarenhet, kunskap och driv som krävs för att förmedla bostäder med hög kvalitet till Köpingsborna, säger Roland.

På fredag är det invigning av den nya butiken. En invigning där man får träffa alla medarbetare och ta del av den kakbuffé som dukas upp. Man har även en tävling där man kan vinna en lekstuga som pris.

– Det ska bli otroligt roligt att få driva min egen verksamhet här i Köping, jag är i stort sett uppvuxen med bostadsförmedling och det här känns som ett naturligt steg för mig att ta, säger Paulina Sjölin.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.