Processed with MOLDIV

I fredags fick Anders Rosin, som är mäklarstudent och trainee på Sotheby´s int. Realty Göteborg, en kvart på tu man hand med stjärnmäklaren Fredrik Eklund, som var på Stockholm Waterfront och föreläste. Strid & Co hade samlat branschen till ett hyllningsevent med fokus på sälj och Fredrik Eklund var huvudnumret i ett fullmatat program.

Kvarten som Anders Rosin fick med Fredrik Eklund var förstapriset i en av MäklarVärldens tävlingar som hittas i papperstidningen, på hemsidan och i vårt nyhetsbrev. På bilden ser du hur Fredrik Eklund lär Anders Rosin hur man gör en high-kick på Eklund-manér.

Nästa nummer av papperstidningen kommer ut fredagen den 8 april. Då kan du läsa mer om vad Anders Rosin och Fredrik Eklund talade om på tu man hand. Självklart bjuder vi också på en ny tävling med fina priser…

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.