ehusI somras flyttade familjen Hagman in i Sveriges första nybyggda villa som ritats och köpts på nätet. Redan samma dag som kontrakt skrevs för familjens egendesignade villa, så kunde vännerna ta del av nyheten och ritningen på Instagram under rubriken fetaste shoppingen på nätet någonsin.

– Det fanns aldrig någon tvekan om att vi inte skulle trycka på knappen när vi hade designat klart vårt hus på A-hus Online, säger Maggan Hagman.

– Vi konfigurerade fram och tillbaka tills vi kände att det var vårt hus. Sedan tryckte vi på knappen och nu bor vi här! Vi handlar en hel del på nätet och självklart går det inte att jämföra att bygga och köpa hus med att köpa kläder på nätet, men vi kände oss trygga genom hela processen och självklart är det kul att vara först ut i landet med att ha designat och beställt sitt hus online.

Med A-hus Online har svensk e-handel tagit ett stort kliv fram och husdrömmar blir till verklighet.

– Det är fantastiskt roligt att vi så kort tid efter lanseringen fick vår första kund genom en för marknaden unik säljkanal, säger Susanne Ström, marknadschef på A-hus. Vår ambition är att vara den småhustillverkare som utvecklar villamarknaden och med A-hus Online är vi först ut om att kunna erbjuda svensken att köpa hus på nätet. 

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.