Problem solution business strategy risk motivation success concept: red question symbol surrounded with white signs isolated on white background with selective focus effect

För att verka som registrerad fastighetsmäklare måste man betala en årlig avgift till FMI, från och med året efter det att man blivit registrerad.

Fastighetsmäklarinspektionen, FMI,  har under föregående vecka skickat ut faktura avseende den årliga avgiften för 2016. Du hittar svar på några frågeställningar om den årliga avgiften under fliken Årlig avgift på deras hemsida. 

 

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.