ulricaLars-ake
Franchisetagarna Lars-Åke och Ulrica Källhammer.

Nu öppnar HusmanHagberg i Kalix, bakom satsningen står franchisetagarna Lars-Åke och Ulrica Källhammer som också har verksamhet i Luleå, Boden och Gällivare. På det nya kontoret i Kalix kommer HusmanHagbergs två bästsäljande mäklare i Sverige, Erika Sandberg och Lars-Åke Källhammer, att jobba.

Lars-Åke Källhammer och Erika Sandberg blev nyligen utsedda till Sveriges två bästsäljande mäklare inom HusmanHagberg koncernen under 2015. Lars-Åke kom på första plats, för trettonde gången och Erika kom på en andra plats med 174 genomförda affärer under året. Totalt fick HusmanHagberg i Luleå, Boden och Gällivare fyra priser.

– Vi i norr har prenumererat på kedjans mest åtråvärda pris i flera år nu. Det säger en hel del om vilka ambitioner vi har, säger Ulrica Källhammer, franchisetagare och kontorschef HusmanHagberg.

Det här blir den fjärde etableringsorten i Norrbotten för Lars-Åke och Ulrica Källhammer, som öppnade i Kalix den första februari 2016.

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.