bjurfors maklFör tredje året i rad blev Daniel Adelsson, bostadsrättsmäklare i Mölndal utanför Göteborg, Årets Bjurforsmäklare. Utmärkelsen baseras på en sammanvägning av Nöjd kund-index och indragen förmedlingsprovision.

För en vecka sedan samlade Bjurfors sina medarbetare från hela landet samt från Spanien och Frankrike på Yasuragi utanför Stockholm för kick off, och för att kora mäklarna som gjort de bästa individuella prestationerna under 2015. Varje år delar Bjurfors ut pris till sina medarbetare för det gångna året inom fem kategorier, Högsta provision, Nöjd kund, Antal affärer och Årets Näringslivsmäklare, som summerat leder till den prestigefulla titeln ”Årets Bjurforsmäklare”. Detta år korades Daniel Adelsson till Årets mäklare, för tredje året i rad.

– Daniel visar återigen att det går att kombinera många affärer och bra säljresultat med riktigt helnöjda kunder, säger Sven-Erik Kristensen, regionchef Bjurfors Göteborg.

– Jag är så stolt och glad för att än en gång bli utsedd till Årets Bjurforsmäklare! Det är ett kvitto på att mitt engagemang i mina kunder är uppskattat. Jag försöker alltid göra det där lilla extra som kunden inte förväntar sig. Allt hänger verkligen samman: med engagemang och helnöjda kunder följer rekommendationer och nya affärer. På Bjurfors har jag all den support jag kan önska mig från såväl marknads- som kundvårdsavdelningen och inte minst via min assistent Caroline Enström, som jag vill passa på att tacka. Utan alla dem hade jag inte kunnat ge kunderna den leverans de får idag, säger Daniel Adelsson.

Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Högst provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Nöjd kund: Magnus Nilsson, Bjurfors Lomma

Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Årets Näringslivsmäklare: Tomas Solberg, Bjurfors Näringsliv Stockholm

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.