arets rookiePå Svensk Fastighetsförmedlings evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen priset som ”Årets rookie 2015”.

Inför närmare 800 kollegor fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen ”Årets rookie 2015” Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram unga medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser med hög kvalitet. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. Efter prisutdelningen deltog Svensk Fastighetsförmedlings medarbetare vid en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

Juryns motivering

Sommaren 2014 började pristagaren som nyregistrerad mäklare i kedjan. Hon anammade och tog till sig vår försäljningsmetod, vilket gjort att hon i dag är en fullfjädrad och framgångsrik mäklare med hög kvalitét.

Enligt kundenkäterna ligger hon över snittet i kedjan. Pristagaren är därmed ett föredöme för andra.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.