arets rookiePå Svensk Fastighetsförmedlings evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen priset som ”Årets rookie 2015”.

Inför närmare 800 kollegor fick Zandra Karlsson från bobutiksområdet Hägersten-Liljeholmen i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen ”Årets rookie 2015” Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram unga medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser med hög kvalitet. Vinnaren utses av Veteranklubbens styrelse. Efter prisutdelningen deltog Svensk Fastighetsförmedlings medarbetare vid en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

Juryns motivering

Sommaren 2014 började pristagaren som nyregistrerad mäklare i kedjan. Hon anammade och tog till sig vår försäljningsmetod, vilket gjort att hon i dag är en fullfjädrad och framgångsrik mäklare med hög kvalitét.

Enligt kundenkäterna ligger hon över snittet i kedjan. Pristagaren är därmed ett föredöme för andra.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.