Skandiamäklarna tecknar ramavtal med FastOutSkandiaMäklarna väljer FastOut för att marknadsföra sina objekt med 360 graders drönarvyer. Ett ramavtal har tagits in av Skandiamäklarna centralt och tjänsten har integrerats mot deras webb. Med denna integration kan alla mäklare inom kedjan enkelt inkludera en 360 graders drönarvy på sina objekt.

– Vi är mycket glada över samarbetet med FastOut och att vi nu har möjlighet att erbjuda 360 graders drönarvyer för att marknadsföra våra objekt. Det gör att vi kan visa ett objektet samt området i dess närhet ovanifrån med intressepunkter som till exempel närmaste skola, eller busshållplats. Detta ger våra potentiella köpare en fantastisk överblick som tidigare inte var möjlig, säger Fredrik Helmstrand, vd SkandiaMäklarna.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.