orord lagenhet
Foto: Lauri Rosenbloom

I Chicago säljs en möblerad lägenhet från 1972 där varken möbler eller tapeter gett vika för heminredningstrender. Lägenheten har lagts ut för försäljning tidigare, 2012 och 2013. Då sattes prislappen till 125 000 dollar eller en dryg miljon svenska kronor men intresset var svalt, skriver DI.

– Helt plötsligt är det på modet, säger mäklaren Lauri Rosenbloom till Daily Mail. Jag har hört från människor som älskar tapeterna och möblerna.

Lägenheten hade från början tre sovrum men två har slagits ihop till ett allrum med tillhörande matsalsdel. Annars finns två badrum och ett kök med stort skafferi. Med den nya prislappen och en boyta på över 170 kvadratmeter blir det drygt 7 730 kronor per kvadratmeter.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.