salja i spanienMäklarna Thomas Malm och Johanna Lindgren är nya ägare till Mäklarringens bobutiker på den spanska solkusten, Costa del Sol sedan december förra året. Tillsammans med personalen bildar de ett team med stor kunskap inom både bostadsmarknad och finans. Genom tydliga satsningar på expansion och rekrytering är målsättningen nu att bygga spanska solkustens största mäklarkedja.

– Den främsta styrkan hos Thomas och Johanna är kombinationen av etablerade kundrelationer, kompetens inom både ekonomi och mäkleri samt god kunskap om de lokala förutsättningarna på spanska solkusten. Tillsammans med verksamheterna på Costa Blanca, Cypern och i Turkiet utgör butikerna i området nu grunden i vår fortsatta offensiva utlandssatsning, säger Mats Limnefelt, vd Mäklarringen.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.