Wooden gavel laying on conceptual law book

En mäklare i Östhammars kommun åtalas för hemfridsbrott efter att ha gått in i en tidigare kunds fritidshus och visat det för spekulanter utan tillåtelse från ägaren, skriver unt.se. Husets ägare hade sagt upp försäljningsuppdraget en hel månad innan händelsen, som utspelade sig i juli 2014. Och när ägaren bad om att få tillbaka sin nyckel sade mäklaren att den tappats bort. Men en granne till ägaren av huset slog larm efter att ha sett mäklaren tillsammans med husspekulanter i huset. Nu åtalas mäklaren för hemfridsbrott, rapporterar TT.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.