Högre kvadratmeterpris i Gamla stan än på ÖstermalmIdag kan man få betala 131 315 kronor per kvadratmeter för en etta i Gamla stan eller 115 131 kronor per kvadratmeter för en åttarums bostadsrätt på Östermalm. De två lägenheterna var bland de dyraste vid Bovisions genomgång. Man sökte bland annat på dyra små lägenheter och dyra stora lägenheter i Stockholms innerstad.

Genomgången visade att utbudet av bostäder till salu i Stockholm och även i övriga landet just nu är lägre än i höstas. En förklaring är att säsongen just nu kommit igång efter en liten nedgång under jul och nyår.

Priserna är fortfarande höga på bostäder till salu i landets storstäder. Under år 2016 kommer prisnivån att fortsatt ligga på en hög nivå samtidigt som många experter tror på att den kraftiga prisuppgången som varit avtar.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.