Här får du en titt i dragspelshuset
Foto: maklarhuset.se

Sveriges kanske mest speciella hus är till salu för 3,5 miljoner kronor. Det speciella är att det kan dras ut och förstoras från 45 kvadratmeter till 72 kvadratmeter. Det är just därför det också kallas ”dragspelshuset”.

Huset är inte heller helt olikt en snigel och ligger djupt in i de värmländska skogarna intill en porlande bäck. Säljarna, som är arkitekter, har utformat huset för att smälta in i naturen runt omkring fastigheten och vid infällt läge syns den nästan inte alls.

Klicka r för att få en rundvandring i huset.

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.