fredrik_eklundStjärnmäklaren Fredrik Eklund föreläser på Tribute Event i Stockholm 19 februari. Missa inte det!

Vad behöver säljare kunna och göra i vår nya digitala värld? Behövs säljare över huvud taget numera? Det är temat för Tribute – ett event som riktar sig till alla som har ett intresse för bostadsmarknaden, som just nu står inför stora förändringar. Deltagarna får möta spännande föredragshållare och en högintressant panel:

Fredrik Eklund – världens kanske mest framgångsrika säljare och mäklare med en årsomsättning på ett par miljarder. Mannen som sägs kunna sälja vad som helst till vem som helst.

Mai Thai, civilingenjör och en av de två grundarna av Sigmastocks, ett helt webb-baserat företag som genom att sälja information hjälper privatpersoner att själva hitta rätt aktier och bygga upp aktieportföljer – ett alternativ till dyrt fondsparande.

Stefan Hyttfors, trendspanare och är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Vad händer i branschen 2016?

En panel i en provokativ debatt ledd av Robert Aschberg: Anna Öster, Chefekonom på Länsförsäkringar, Klas Danielsson. vd för SBAB Bank AB, Gustaf Rentzhog, vd & Koncernchef på Söderberg & Partners, Erik Wikander, vd, Mäklarhuset, och Erik Olsson, ordförande för FMF och vd och grundare av Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.