borgs villa till saluFöre detta finansminister Anders Borg säljer huset där han bott tillsammans med sin före detta fru. De två gick skilda vägar under förra våren. Villan kallas för Ökna Tegelbruket och ligger utanför Katrineholm i Sörmland. Huset är totalrenoverat och har en öppen planlösning på 368 kvadratmeter. Utgångspriset är satt till 5,3 miljoner kronor – och här finns elva rum, varav sex sovrum, fördelade över tre våningar. Det röda timmerhuset byggdes 1929 och tomten är på närmare 10 000 kvadratmeter. 

Ansvarig mäklare är Carl-Adam Samuelsson på Fastighetsbyrån i Katrineholm.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.