nathHusmanHagberg har rekryterat Nathalia Svanström som CRM-ansvarig för fastighetsmäklarkedjan. Nathalia Svanström kommer närmast från tjänsten som Marketing Manager Nordics på restaurangbokningssajten Bookatable.

– Vi har under hösten implementerat ett nytt CRM-system och sökte därför efter en person som är skicklig på att bygga relation med befintliga kunder i kombination med att attrahera nya intressenter. Nathalias profil med digital spetskompetens i kombination med journalistisk utbildning tyckte vi var perfekt för våra behov. Vår CRM-satsning innehåller både bearbetning via vår befintliga databas, men även via sociala medier, säger Åsa Davidsson, vVD med ansvar för marknad och affärsutveckling.

Själva trebokstavskombinationen CRM står för Customer Relationship Management (kort och gott: kundvård). CRM täcker in ett brett område med ärendehantering, sälj, analyser, rapportering och mycket  mer. Källa: alltomcrm.se

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.