ubvlddhaldot2bfaolxfMäklarringens vd Mats Limnefelt är en av de nominerade till ”Årets Employer Branding-VD” som delas ut nästa år. Bakom utmärkelsen står undersökningsföretaget Universum som vill uppmärksamma personer och företag som sticker ut från mängden genom sitt engagemang och sin kunskap inom employer branding.

– Vi fokuserar på lagkänsla och det personliga varumärket. På Mäklarringen blir du inte bara en i mängden utan alla är en del av företaget och har därför möjligheten att göra sina röster hörda. Nomineringen är ett tecken på att vi alla jobbar framåt i rätt riktning och det känns väldigt positivt, säger Mats Limnefelt. Mats poängterar också att nomineringen är ett resultat av ett lagarbete och olika initiativ såsom uppskattade Klubb 33.

Så här lyder nomineringen:Denna person är en sann förebild. Han brinner för frågorna och har genom detta engagemang fått hela sin organisation att arbeta fokuserat med frågorna. Han lägger vidare en stor vikt vid att lyfta fram den bredd och det djup av möjligheter som finns inom företaget. Vidare inser han också vikten av ett starkt internt employer brand; ”det är där det måste börja”, som han säger. Denna person kan därför utgöra en förebild för övriga VD:ar anser vi.”

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.