erikEnligt Svenskt Kvalitetsindex undersökning står det klart att Mäklarhuset har Sveriges nöjdaste mäklarkunder. Detta efter att både köpare och säljare fått sätta betyg på hur nöjda de är med sin fastighetsmäklare. Det är åttonde året i rad som Mäklarhuset placerar sig i topp i undersökningen.

– Det känns fantastiskt kul att vi under ett så pass turbulent år på bostadsmarknaden lyckats göra både köpare och säljare nöjda och trygga med sin bostadsaffär. Att vi toppar undersökningen för åttonde året i rad är ett kvitto på att vår modell med fristående och lokalt engagerade mäklare gör skillnad i kundmötet, säger Erik Wikander, vd Mäklarhuset.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) undersökning visar att kundnöjdheten i år minskat för fastighetsmäklarbranschen som helhet. Snittbetyget ligger i år på 69,9 jämfört med fjolårets 73,5.

Klicka här för att läsa mer om undersökningen!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.