dockUnder 2015 har Svensk Fastighetsförmedling fortsatt sitt samarbete med Barncancerfonden och under december såldes dockhus över hela landet till förmån för organisationen. Flera av dockhusen inreddes av kända inredningsprofiler som fick sätta sin personliga prägel på de små villorna. Svensk Fastighetsförmedlings bobutik i Luleå höll i försäljningen av ett dockhus som inretts av inredningsprofilen Karin Mannerstål från tv-programmet Äntligen Hemma. Efter budgivning landade slutpriset på 2 500 kronor som nu skänks direkt till kampen mot barncancer.

– Vi kan nu glatt meddela att försäljningen av dockhuset är avslutad och att sista budet är lagt. Köparen är en generös tvåbarnspappa som inte bara gett sina egna barn en väldigt fin julklapp utan även hjälpt Barncancerfonden att fortsätta sitt oerhört viktiga arbete. Vi kommer också att ge ett bidrag genom att matcha det vinnande budet, säger Daniel Johansson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Luleå.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.