ukaymro92kdg6emlswjw
Olivia Hansen och William Rodriguez.

Norrtälje får ett nytt mäklarkontor på måndag. Olivia Hansen och William Rodriguez, två etablerade och drivna mäklare, tar nu nästa steg i karriären och går från anställda hos en av ortens kedjor till att bli franchisetagare inom HusmanHagberg. 

– Etableringen i Norrtälje är viktig för HusmanHagberg-kedjan som redan idag har 32 kontor i Stockholms län. Kommunen har ett brett utbud av bostäder och fritidshus som kompletterar övriga kontors utbud i regionen, säger Lennart Hagberg, vd för HusmanHagberg.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.