ukaymro92kdg6emlswjw
Olivia Hansen och William Rodriguez.

Norrtälje får ett nytt mäklarkontor på måndag. Olivia Hansen och William Rodriguez, två etablerade och drivna mäklare, tar nu nästa steg i karriären och går från anställda hos en av ortens kedjor till att bli franchisetagare inom HusmanHagberg. 

– Etableringen i Norrtälje är viktig för HusmanHagberg-kedjan som redan idag har 32 kontor i Stockholms län. Kommunen har ett brett utbud av bostäder och fritidshus som kompletterar övriga kontors utbud i regionen, säger Lennart Hagberg, vd för HusmanHagberg.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.