Styrelsen för FMF har tagit beslutet att sälja 15 procent av sitt aktieinnehav i Hemnet, man behåller därmed 10 procent ägarandel. Man förhandlar just nu med Schibsted om detaljerna i avtalet, och förbundet hoppas att det inom kort ska vara färdigt för undertecknande.

FMF skriver vidare på sin hemsida att de fick vetskap on budet som Schibsted lagt på Hemnet den 8 maj. Och att förhandlingar pågått sedan dess. På ett extra årsmöte i november beslutade man att sälja aktier i Hemnet och därmed fortsätta förhandlingen.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.