13113434
Foto: Fastighetsbyrån, Ystad.

Ett av Hemnets mest klickade objekt just nu ligger i Ystad. Det är ett stenhus från 1930-talet – och priset ligger på knappt  1,4 miljoner kronor vilket gör det billigare än många ettor i Stockholm.

– Huset har otroligt mycket charm och säljarna har varit måna om att lyfta fram husets ursprung och karaktär, säger fastighetsmäklaren Alexandra Nilsson på Fastighetsbyrån Ystad till expressen.se.

Bland annat finner man spröjsade och handblåsta fönster, spegeldörrar, trägolv, och två kaminer, varav den ena har stått i en herrgård tidigare. Totalt består huset av fem rum och kök, uppdelat på 135 kvadratmeter. Originalköket är bevarat men uppfräschat med bland annat nya vitvaror.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.