omslImorgon, fredag, kommer ett nytt nummer av MäklarVärlden! Det är årets sista nummer och därför har vi låtit Mäklarsamfundets vd Ingrid Eiken och Fastighetsmäklarförbundets ordförande Erik Olsson summera branschåret som gått. De kikar också i spåkulan för att se vad 2016 har att bjuda på.

Vi har även pratat med Årets Mäklarprofil, Isak George. Han blev korad på mäklarmässan, som nyligen ägde rum.

Så arbetar branschen med kompetensutveckling, tvist om felaktig boarea och Umeåmäklare går samman är också en liten del av innehållet.

Trevlig läsning!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.