Skärmavbild 2015-11-04 kl. 19.34.10En marockansk villa, som användes för att spela in ett par av scenerna i den senaste James Bond-filmen ”Spectre”, där Daniel Craig gör sin fjärde roll som agent 007 är till försäljning för 41 miljoner kronor. Enligt myhome.aftonbladet.se är det Christie’s International Real Estate som är mäklare. Sex sovrum och lika många badrum, samt en 20 000 kvadratmeter stor tomt som bland annat innehåller ett hotellpräglat poolområde, får den som köper huset.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.