booliAv det totala bostadsutbudet till försäljning är över 20 procent av bostäderna till salu på Booli.se nyproducerade. Enligt ett pressmeddelande från Booli.se är man därmed Sveriges största samlingsplats för nyproduktion till salu. 

Joakim Timgren, försäljningschef på Booli.se säger att under hösten har man satsat mycket utvecklingsresurser på att integrera säljande och kommande projekt på ett mycket tydligare sätt i själva sökupplevelsen.

– Möjligheten att på ett enkel sätt hitta nyproduktionsprojekt har tagits emot bra från våra användare och vi ser många intressanta vidareutvecklingsmöjligheter kring nyproduktion under 2016.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.