dockSvensk Fastighetsförmedling fortsätter sitt samarbete med Barncancerfonden och i december säljs fem dockhus till förmån för organisationen. Budgivningen pågår från den 1 december till och med den 17 december och det är högst bud som gäller. Husen har inretts av kända inredningsprofiler och kommer att visas i några av mäklarkedjans bobutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala respektive Luleå. Inredarna är Gustav Broström, Hanna Wessman, Mija Kinning, Karin Mannerstål och Willy Björkman tillsammans med Agneta ”Nulle” Eriksson.

– Vi stödjer kampen mot barncancer genom att göra det vi kan allra bäst, att sälja hus. Inredarna har gjort ett enastående jobb och vi hoppas att många vill vara med och buda på husen och därmed hjälper oss att hjälpa. Den här aktiviteten är en del av ett större engagemang där vi samlar in pengar till förmån för Barncancerfonden. Innan nyår hoppas vi ha samlat in över två miljoner kronor. Det vore fantastiskt att få ge en sådan julklapp till de som kanske behöver det allra mest, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.