A small cottage and a three-dimensional stack of hundred-dollar bills. symbol of a successful real estate business

Under torsdagen höjde SBAB listräntan för bolån med 3 månaders bindningstid med 0,10 procentenheter. Övriga löptider höjs med 0,05 eller 0,10 procentenheter.   

– Det kan vara så att vi har sett botten för bolåneräntorna. Stigande upplåningskostnader och ökande framtida kapitalkrav sätter press uppåt på bolåneräntorna, säger Klas Danielsson, på SBAB i ett pressmeddelande.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.