Skärmavbild 2015-11-24 kl. 22.27.48Bovisions genomgång av bostadsmarknaden visar att kvadratmeterpriset är rekordhögt i dag. Det finns allt fler bostäder till salu till ett pris runt 75 000 kronor per kvadratmeter.  

– Idag kan kvadratmeterpriset vara ungefär desamma för en minimal etta i innerstan som för en attraktiv disponentvilla med havsutsikt. Kvadratmeterpriset blir lägre om man söker en bostad i förorten eller i närkommuner till Stockholm. Väljer man att bosätta sig utanför storstäderna går det att hitta än billigare bostäder, säger Peter Rydås, vd på Bovision.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.