mässsa

Hej! Det är bland andra vi – Jenny Persson, chefredaktör och ansvarig utgivare och Jonas Bergholm, redaktör och reporter – som gör MäklarVärlden. Möt oss på Mäklarmässan fredagen den 20 november på Quality Hotel Friends i Solna. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om tidningen och om oss själva– vi är nyfikna och vill veta mer om din vardag som mäklare eller mäklarstudent och hur vi kan göra en ännu bättre tidning för just dig!

Du hittar oss i monter A3, just till vänster när du kommer in på mässan!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.