barrPå tre månaders sikt visar siffrorna överlag fortfarande en relativt kraftig prisuppgång både på bostadsrätter och villor. Men på en månads sikt är siffrorna stillastående eller svagt stigande. I Stor-Malmö går priserna ner med en procent den senaste månaden. Det visar de senaste siffrorna från Mäklarstatistik. Siffrorna tillsammans med signaler från våra mäklare kan tyda på att prisuppgången börjar plana ut, kommenterar Lars-Erik Nykvist, vd på Fastighetsbyrån.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.