umeåLänsförsäkringar Fastighetsförmedling i Umeå finns med på Veckans Affärers lista Sveriges superföretag.

Kriterierna är hårda från Veckans Affärer. Sammanlagt är det 496 företag i Sverige som kvalar in på Superföretagslistan, skriver Affärsliv24.

Bolagen på listan ska fyra år i rad ha klarat högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital, något som bara någon tiondels promille av de svenska företagen lever upp till.

– Att vara ett av bolaget i Västerbotten som har klarat dessa krav under fyra år är en enorm prestation från vår personal. Vi har gjort resan tillsammans och det är väldigt roligt. Det är helt klart ett kvitto på att vi är på rätt väg och att vi gör rätt saker, säger Richard Öhman, vd Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Läs mer om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Umeå i nästa nummer av MäklarVärlden, som kommer ut fredagen den 4 december. 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.